Konferens på Tofta Strandpensionat

Havsnära konferenser & möten. Kolla med oss även under lågsäsong!

På Tofta Strandpensionat hittar du sköna konferensrum för konferensen

Möbleringen är flexibel och kan ändras så att den möter Era behov. Alla lokaler kan utrustas med whiteboard, blädderblock, OH, TV, dvd och projektor. I några av lokalerna finns tillgång till trådlöst internet.

Maten är viktig när man planerar sitt möte. Vi föreslår kaffe med smörgås på förmiddagen, en rejäl lunch med två rätter att välja på och ett väl tilltaget salladsbord. Framåt eftermiddagen blir det kaffe med något sött till.

Stannar ni till kvällen lagar köket till en tvårättersmiddag som serveras komplett med havsutsikt. Kanske stannar ni kvar i baren en stund, alternativt beställer vickning till något av sällskapsrummen. Kom ihåg att packa badkläderna, du hinner med ett morgondopp innan frukostbuffén!

Lokaler

  • Blå Salen 10–85 personer
  • Hörnan 4–40 personer
  • Rosa 2–13 personer
  • Loftet 2–18 personer
  • Grupprum efter era behov

Alla lokaler kan möbleras med u-bord, skolsittning, öar eller biosittning. I konferenspriset ingår lokal med whiteboard, blädderblock, frukt, isvatten, block och pennor.

Aktiviteter

Gotland erbjuder nästintill ett obegränsat utbud av aktiviteter. Fysiskt krävande klättning, cykeltur i sakta mak eller off road, gutniska leikar, sångstunder. Vad vill du och din grupp uppleva?

På Tofta Strandpensionat har vi lång erfarenhet av konferenser, grupper och enskilda resenärer som vill ha ut lite extra av sin vistelse. Kanske den numera klassiska Gotlandsaftonen där ni får prova på gutniska leikar, äta helgrillat lamm och saffranspannkaka med salmbärssylt innan underhållningen tar vid. Stadsrundturer, kubbturneringar och pubafton är några andra populära arrangemang.

Aktiviteter på Toftastrand, Gotland

Vill ni ut på cykelsafari, guidad ridtur, kanotpaddling, romprovning, chokladfrossa eller någon annan aktivitet så tar vi hjälp av våra skickliga samarbetspartners.

Året om finns även en hel del kulturella evenemang runt om på ön som kan vara just det som förgyller er resa.

Välkommen med en förfrågan

Priser

Nedan finner Du några priser att utgå från. Kontakta oss för en offert för just Ert möte.

Dagkonferens

Inkluderar lokal, förmiddagskaffe med smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med kaffebröd.

Från 335:- inkl moms (268:- exkl moms)

Konferens med helpension

Inkluderar lokal, förmiddagskaffe med smörgås, lunch, eftermiddagskaffe med kaffebröd, tvårättersmiddag, logi och frukost

Från 1460:- inkl moms (1223:- exkl moms) i enkelrum

Från 1255 :- inkl moms (1050:- exkl moms) i dubbelrum

Projektor 400:-/dag (320:- exkl moms)
Grupprum 450:-/dag (360:- exkl moms