Sommar och semester på Tofta Strandpensionat

Bad och strand

Längtar du efter sol och bad, med närhet till bekvämligheter är det här den perfekta stranden för dig och din familj. Du bor praktiskt taget med stranden utanför dörren.

Mitt på den flera kilometer långa sandstranden ligger Tofta Strandpensionat. Kommer ni i god tid kan ni lägga beslag på en egen sandgrop. Vågorna lockar till lek för både stora och små.

Säkerhet och tillgänglighet

Stranden har en preparerad gång ända ner till vattenbrynet. Det gör att man lätt kan komma ner med barnvagnar eller rullstolar. Parkeringsplatsen för badgäster, strax innan Strandpensionatet, bemannas av Svenska Livräddningsällskapet. Din parkeringsavgift gör det möjligt att skapa en tryggare strand.

Stranden patrulleras av erfarna badvakter från Livräddningsällskapet. Här finns också ett bevakningstorn där badvakterna har god uppsikt över de tusentals soldyrkare som besöker stranden en varm julidag. Allt sol och bad sker på eget ansvar.

Service

Fortsätter du förbi hotellbyggnaderna kommer du fram till restaurangen på Tofta Strandpensionat. Här kan du äta dagens lunch, fika eller ta en glass.

Många turister längtar efter sol, bad och härliga dagar på Tofta Strand.